2020. június 18., csütörtök

Pihenés a gyönyörű tengerparton



KENYA:
Ebben a fantasztikus országban mindent megtalál. Homokos korallzátony által védett tengerpartot, érintetlen természetet, Kelet-Afrika jellegzetes vadállatait eredeti környezetükben, szabadon; modern nagyvárost felhőkarcolókkal, nyüzsgő, forgalmas kikötővárost, üdülőövezetet és kicsiny falvakat, több ezer méter magas hegyeket, végtelen síkságokat, ligetes domboldalakat, hatalmas és aprócska tavakat, geológiai látványosságokat; óriási tea- és kávéültetvényeket, egzotikus gyümölcsöket termelő farmokat, történelmi emlékeket az őskortól a közelmúltig, az iszlám, a hindu és a keresztény kultúra izgalmas keverékét.

Szállások Mombasában:
Swahili Beach Resort*****
A szálloda a Kenya déli partján, a híres Diani Beach-en épült modern és innovatív szálloda. 2012-ben nyitotta meg kapuit vendégei előtt. Kertjében a legkülönbözőbb trópusi növények egyedülálló gyűjteménye található. A szálloda kb. 45 km-re fekszik a mombasa-i nemzetközi repülőtértől. Többféle étterem és bár szolgálja a vendégek kényelmét. Az aktív kikapcsolódás kedvelőinek rendelkezésére áll a vízi sport centrum, ahol a könnyű búvárkodás (PADI) mellett, a különböző vízi sportok széles skálájából lehet választani. További szolgáltatások: Spa és Wellness központ, 8 emeletes egymásba kapcsolódó medence komplexum, napernyők és napágyak, a szálloda egész területén elérhető WiFi hálózat, pénzváltó, boltok, gyerekklub. A 140 szoba mindegyike szuahéli stílusban berendezett, ízléses bútorokkal. Mindegyik szoba rendelkezik légkondicionálóval, lapos képernyős TV-vel, minibárral, elektronikus széffel, kávé/tea főzővel, vezeték nélküli Internet hozzáféréssel. A fürdőszobákban található fürdőkád, zuhanyzó, bidé és két mosdókagyló. További képekért kattints ide.



Hotel Leopard Beach*****
Mombasától délre, Kenya óceán partján, a fehér korallhomokos, kókuszpálmákkal övezett Diani Beachen található. A szálloda több étteremmel rendelkezik, emellett még megtalálható egy pizzéria a tengerparton, egy bisztró fagylalt és juice bárral a medence mellett, egy kávézó, shop, masszázs- és szépségszalon fodrászat, recepción széf. A tágas napozóteraszon hatalmas úszómedence helyezkedik el szökőkúttal, melyhez gyermek medence is tartozik. A vízisport-centrum színvonalas búvártanfolyamokat kínál és az első búvárlecke ingyenes minden vendégnek. Térítés ellenében szörf tanfolyam, búvárkodás, mélytengeri halászat színesíti a programot. Két perc sétára található egy nemzetközi minősítésű, 18 lyukas golfpálya, amely kezdőknek is haladóknak egyaránt alkalmas. Két teniszpálya, röplabdapálya áll a vendégek rendelkezésére. Esti szórakozási lehetőségek: disco, tradicionális afrikai táncprogramok és hetenkénti barbeque a medence partján. A vendégek szórakoztatásáról animátorok gondoskodnak. Kaszinó is található a szálloda közelében. További képekért kattints ide.



Southern Palms Beach****
A szálloda közvetlenül a gyönyörű, fehérhomokos Diani Beachen fekszik, 35 km-re Mombasától délre. A hagyományos szuahéli és arab stílusban épült szálloda összesen több mint 10 hold területen, trópusi kertben, kókuszpálmák között található. A szállodát 2004-ben felújították. Kelet-Afrika legnagyobb úszómedencéjét mondhatja magáénak, hatalmas, fantasztikus úszófelülettel várja a szálloda vendégeit. 3 étteremmel és 5 bárral rendelkezik, napernyők és napágyak, butik, fodrászat, szépségszalon, masszázs, búváriskola (P.A.D.I., S.S.I.), mélytengeri horgászat, orvosi szolgálat, konferenciaterem, parkoló.
Sportolási lehetőségek: vízipoló, teniszpálya, röplabda, squash, fitness terem, asztalitenisz, darts, snorkelling, vizi aerobic, szörf, vitorlázás.
Esti programok: afrikai show, tradicionális táncosok, afrikai zene, helyi folklór. 298 légkondicionált szobával (26 m2) és 2 suite-tel rendelkezik. Minden szoba fürdőszobás, moszkitóhálóval, széffel, telefonnal, balkonnal vagy terasszal felszerelt. A legtöbb szoba az úszómedencére és a kertre néz, illetve lehetőség van összenyitható szobák foglalására is. További képekért kattints ide.


Kenyai szállás lehetőségeinket itt találja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése